Workshop Koken


“ Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan”


Een nieuw facet in het leven van de kinderen met als streven, op een enthousiaste wijze de basis leggen voor een nieuwe verantwoordelijkheid die kinderen hun hele leven verder kunnen inzetten.

Wie houdt er van een lekkere salade een gezonde appeltaart of een heerlijke wrap? Tijdens de kookworkshop leer jij koken als een echte chef, samen met je nieuwe vrienden. Je leert de basistechnieken van een echte kok en bereid uiteindelijk de beste maaltijd tijdens de kookwedstrijd. Tijdens iedere workshop is er onder het genot van wat popcorn een momentje om terug te kijken naar de beelden van jouw kookkunsten. De film wordt getoond tijdens het filmfestival in het grote theater de Omval.

Waar: de Verbinding (Hooftlaan 4, op het van Markenplantsoen)

Wanneer: op woensdag 18, 25 november en 2, 9 & 16 december 

Hoe laat: 14.15 – 15.45

Leeftijd: 6 tot 12 jaar oud

Kosten: U kunt voor €10,- een strippenkaart kopen bij de eerste workshop van de Talentenclub. Hier staan zes strippen op waarmee uw dochter of zoon dus zes keer kan meedoen aan een activiteit naar keuze. Als deze kaart op is kunt u uiteraard een nieuwe kopen. Ook kunt u eventueel een losse workshop kopen. De losse workshop zijn €2,50 per stuk, de betaling kan bij de begeleiding van de workshop. 

Sluit Menu