VOOR SCHOLEN

Je wilt het beste onderwijs voor kinderen. Onderwijs dat kinderen in hun kracht zet en recht doet aan hun leerstijl. En dit zonder hoge kosten. Met het scholenprogramma Filmlab van het kunst en cultuurproject Talentenfabriek, wordt school een echte beleving. Gedurende een traject van 7/10 weken werken wij met jullie groep 4 en/of 5 op een creatieve wijze aan hun onderzoeksvaardigheden. 

De lesmethode van Talentenfabriek biedt veel voordelen:

  • Talentenfabriek maakt onderdeel uit van Welzijn Diemen en kan hierdoor hun programma’s voor een gereduceerd tarief aanbieden.
  • Onze lesmethode stimuleert kinderen om te leren in leergebieden als taal, rekenen, techniek en 21e eeuwse vaardigheden zoals creativiteit, samenwerken en onderzoekende houding.
  • Intrinsieke motivatie bij deelnemers door aansluiting bij belevingswereld.
Wetenschap & Techniek

Wij bieden een lesmethode voor scholen waarbij kinderen vanaf groep 4 aan de slag gaan met onderzoeksmaterialen zoals tablets, knutselmaterialen, ons leuke avonturenboek van Jack en Lisa en onze digitale leeromgeving. De lessen en activiteiten staan in het teken van het stimuleren van een onderzoekende houding, taal, kunstzinnige oriëntatie en oriëntatie op jezelf. De afgelopen twee jaar hebben wij samengewerkt met verschillende basisscholen in Diemen. Klik hier voor meer informatie over de thema’s en leerdoelen van de verschillende niveaus van Filmlab. Klik hier om een kijkje te nemen op de speciaal voor kinderen ingerichte pagina met filmpjes en straks een online Playground.  

VRIJBLIJVEND GESPREK

Vanaf oktober 2021 starten wij weer met nieuwe projecten op scholen. Zoekt jullie school naar een creatieve methode voor W&T- onderwijs dat leren een unieke beleving maakt voor kinderen? En zijn jullie op zoek naar een innovatieve manier hoe je 21e eeuwse vaardigheden zoals kritisch denken, probleemoplossend vermogen (kortom 21e eeuwse vaardigheden) kunt stimuleren?  

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij laten jullie graag zien welke resultaten wij het afgelopen jaar hebben gerealiseerd!

Naam: M. Semeleer
E-mail: m.semeleer@welzijndiemen.nl 

image_pdfimage_print
Sluit Menu